Nyheder

IMG 0053

Pragtkamp sender LB i Liga kvalifikation (se billeder)

Hold så fest for en afslutning på efterårets syv kampe i grundspillet! “Jeg skal ikke lægge skjul på, at jeg bare er pave stolt over den formidable hold- præstation, LB serverede for os lørdag eftermiddag, for sikken et festfyrværkeri over næsten fire timer de små 200 tilskuere blev vidne til, da holdet besejrede de nærmeste bejlere til 2. pladsen i 1. division, Aalborg Triton med 7-6” lød det fra senior formand Jens Buck.
Kampen blev præcis så jævnbyrdig, dramatisk og spændende som ventet, og vi skulle helt hen til matchens sidste kamp, 2. herredouble, før brikkerne, efter en forbudt for børn gyser over tre sæt, faldt på plads til LB’s fordel.
Her demonstrerede Kian Andersen/Morten Herschend på fornemste vis, at de er LB’s nye 2. herredouble og leverede en pragtkamp mod Mads Emil Kristensen/Gabriel Uldahl. Efter 22/20 15/21 fulgtes de to par ad helt frem til 20/20 i tredje sæt, før LB’erne med held og dygtighed lukkede kampen og sikrede sig de sidste to points til 22/20.
Vi skulle kun vinde fem kampe for at være sikker på 2. pladsen, men det blev ingen sovepude, for spillerne ville det anderledes og gik all in, og med den professionelle indstilling sikrede de sig en meriterende sejr i sæsonens bedste holdkamp. Helt forståeligt blev der efterfølgende danset krigsdans og drukket champagne, som havde vi vundet DM.
Kæmpe stort tillykke til spillende cheftræner Tine Baun og hendes mandskab, der har arbejdet så hårdt for at nå så langt. Det er en imponerende og super flot præstation som oprykker at gå direkte gennem 1. division til oprykningsspil.
Dejligt, at vi nu skulle spille ligakval, der byder på tre hjemme- og udebane kampe mod Langhøj, Odense og Værløse – første gang tirsdag 20. marts.

Foto Birgitte Thaysen

 

 

 

Skriv en kommentar