Træneroversigt

Danni Persson

20160929_144108

Mit navn er Danni Persson og jeg er ungdoms cheftræner i Lillerød badminton, men jeg er ligeledes tilknyttet senior afdelingen, hvor jeg sammen med Tine har træning med truppens T1 spillere.

Jeg har det sportslige ansvar i klubben og sikre at klubben træningsstruktur, samt at den røde tråd går gennem alle vores mange træningstilbud.

Jeg har træning med alle vores gruppe 1 spillere fra U9 til U17. Jeg er at finde i hallen mandag, sammen med Maria Thaysen. Tirsdag sammen med Kian Andersen og Tine Baun. Torsdag sammen med Sara Runesten. Endvidere har jeg specielt holdtræning nogle lørdagen på sæsonen.

Jeg har taget Badminton Danmarks talenttræner uddannelse, DGI’s træner akademi, DIF diplomtræner uddannelse. Jeg er meget ambitiøs for min selv som træner og for klubbens træningsmiljø. Jeg er simpelthen FAN af badminton, elsker udvikling og sport generelt

Tine Baun

Mit nIMG_1388avn er Tine Baun og jeg er ny spillende cheftræner for senior i klubben. Men er også tilknyttet ung-senior træningen, hvor jeg sammen med Danni skal være med til at skabe en rød tråd fra ungdom til senior.

Jeg er tidligere professionel badmintonspiller med 3 All England titler i single, som mine største resultater og har erfaring fra egen karriere med 16 år som fuldtids professionel. Træner gerningen har jeg primært haft erfaring med i de unge år og efter endt karriere, hvor det er blevet et job jeg virkelig brænder for.

 Glæder mig til vi ses i hallen

 

Ann Nielsen

IMG_1404Mit navn er Ann Nielsen og jeg har været en del af Lillerød Badmintonklub i mere end 35 år. Først som ungdomsspiller, så seniorspiller og igennem de sidste par år som ungdomsformand og træner. Jeg er træner om fredagen for ungdom. Jeg er tidligere professionel badmintonspiller og har blandt andet deltaget i OL, All England, EM og VM.  

Jeg brænder for badminton og det fællesskab som foreningslivet tilbyder, og har selv fået mange gode oplevelser og venskaber i sporten.

 Glæder mig til vi ses i hallen

Sara Runesten

20160929_143922

Mit navn er Sara Runesten Hansen. Jeg har spillet i LB siden jeg var 10 år. De sidste 10 år har jeg været ungdomstræner i klubben, samtidig med at jeg har spillet på klubbens førstehold. I min tid som træner, har jeg taget følgende trænerkursus: Fast Track træneruddannelse for topspillere, samt Trænerkursus 1, 2 og 3.

Jeg har i min tid som spiller, været professionel badmintonspiller, opnået bronze ved VM i 2005, deltaget ved OL i 2004, samt spillet All England, Denmark Open og mange andre turneringer.

De sidste 10 år har jeg været træner for vores unge U13, U15 og U17 talenter. I år har jeg, som noget nyt, besluttet mig for at prøve kræfter med de helt unge nybegyndere, og det er en udfordring, som jeg glæder mig meget til at prøve kræfter med. I finder mig i Gymnasiehallen om mandagen fra kl.17-18.

Glæder mig til vi ses i hallen

 

 

Kian Andersen

IMG_1419

Jeg er 25 år og har fået min badmintonopdragelse i Solrød Strand Badmintonklub, men har i de sidste par sæsoner spillet 1. herresingle på Lillerød Badmintonklubs 1. hold. I Lillerød fungerer jeg som teknisk træner og er her en del af trænerteamet både i ungdoms- og seniorafdelingen. Jeg har været på længere træningsophold i både Kina, Malaysia, Japan, Mexico, og Guatemala, hvor jeg har hentet en masse inspiration. I Japan opholdte jeg mig i tre måneder, og spillede og trænede med de bedste spillere i landet, bla spillere som Kenicho Tago og Kento Momota. 

Glæder mig til vi ses i hallen J

Victoria Lehman

Mit navn er Victoria Lehmann, og jeg er hjælpetræner, hvor Danni står for hovedtræningen. Jeg spiller selv i klubben, og det har jeg altid gjort. Jeg spiller selv i U15M, og er på vores U15 første hold. Når jeg ikke er i skole, kan man næsten altid finde mig i hallen. Jeg er altid klar på nye udfordringer, og som træner ved man aldrig hvad man kan forvente.
Jeg er glad for at kunne give min passion for badminton videre til andre ligeså passionerede folk som mig selv. Glæden, venskaberne og sammenholdet man får opbygget på træningerne, er en ting, som jeg mener man skal sætte stor pris på. Jeg vil sige stor tak for at blive årets LB’er, og jeg håber vi kan udrette en masse nye ting sammen i det kommende år.
Jeg glæder mig til at lave håndtegn, og få en god snak med jer i hallen.