LB Ladies

Velkommen til LB Ladies

LB Ladies (LBL) er en klub i klubben, bestående af p.t. ca. 45 spillere i alderen fra 48 år til 78 år. Vi mødes hver onsdag kl.9-12. Hvis alle kommer, har vi et problem, men som regel kan vi løse det ved at bruge den nye hal. Ellers må vi nødtvunget gå ud og drikke kaffe, indtil der bliver plads.

Under sjov og kyndig vejledning af vor dygtige træner, Jette Boyer, varmer vi op til musik, hvorefter spillet går i gang – først ved lodtrækning, dernæst frit spil.

Selvom en del er på den anden side af 60, bliver der spillet for at vinde og man kan godt få sved på panden.

Indimellem (og især efter dagens spil) drikker vi kaffe og dyrker det sociale netværk, som er meget vigtigt for os, da det har givet mange af os et nyt nedværk, som bruges flittigt. Mange finder nye venner her, nogle spiller bridge sammen både i klubben og privat – andre spiller tennis sammen – nogle spiser sammen. Vi fejrer hinandens fødselsdage osv. Det er guld værd for alle i LBL.

Vi spiller også holdkampe mod andre klubber og laver selv af og til interne turneringer.

Derudover har vi hvert år en såkaldt “kulturel” udflugt, en sjov julefrokost med masser af præmier og uddeling af årets fairplay-pris, loppemarked, en dag i bowlinghallen osv. Kunstnerne iblandt os kan ofte afsætte nogle af Deres flotte værker, så der sker altid noget.

Tidligere var vi hvert år på træningslejr, men sidst fandt træningslejren sted i hallen fra fredag til lørdag – det var en stor succes, hvor der, udover badminton, var arrangeret “Vild med dans” i flotte udklædninger, konkurrencer og selvfølgelig efterfulgt af lækker mad og vine.

Vi har to gange været på La Santa Sport og to gange været i Skagen – hvor vi dog for det meste dyrkede andre “sportsgrene”

Vi er meget taknemmelige for, at vi har mulighed for at bruge hallerne hver onsdag og glæder os altid til at komme og spille og drøfte “verdenssituationen”.

Vi kan slet ikke undvære det.

Anne Eilertsen