Bliv medlem

Bliv medlem af Lillerød Badmintonklub

Hvis du ønsker at være medlem af Lillerød Badmintonklub, skal du kontakte klubben på én af følgende måder:

Ungdomsspillere

Ungdomsspillerne træner i løbet af ugen om eftermiddagen fra 14.30-18.30 Du har som ungdomsspiller mulighed for enten at spille i Lillerødhallerne på Banevang eller i Ravnsholthallen. Du kan spille en time ugentligt, men du har også mulighed for at spille flere gange ugentligt afhængigt af plads på træningerne.

Første gang du skal spille i klubben, foregår det typisk ved, at du får 2 prøvetimer. Kontakt formand for ungdomsafdelingen Ann Nielsen på ann4nielsen@gmail.com eller træner Sara Runesten Hansen på mail sara.runesten.hansen@gmail.com og aftal, hvornår du kan komme ned og få prøvetimer. Herefter finder I sammen ud af, hvor vi har ledige tider, og hvor du passer ind.

Motionsspillere (18+)

Som motionsspiller får du en fast banetid sammen med en eller flere af dine makkere til enten single eller double. Kontakt klubben for nærmere information omkring indmeldelse og ledige banetider på mail lb@badminton-lb.dk.

Som motionsspiller har du også mulighed for at komme ud og spille holdkampe i DGI’s holdturnering, hvor LB har flere hold, både i eliterækken og andre serier. Der er fællesspil primært for disse spillere mandag aften i hal 1. Kontakt Irene Harder på 2630 1041eller iha@ekj.dk for nærmere information og aftale om, hvor du kan træne med.

Begynder/let øvede for voksne

Hvis du har fået mod på at spille badminton efter adskillige timer på tilskuerbænken eller spil hjemme i haven, så kan du starte på fællestræning for begyndere og let øvede. Kontakt Susan Galsøe på 5129 5287 eller lb@badminton-lb.dk for nærmere aftale.

Seniorspillere (18+)

LB’s senior elite afdeling har 3 hold repræsenteret i Badminton Danmarks rækker og 2 hold i Badminton Sjælland (Sjællandskredsens) holdturnering. 1.-holdet spiller i 1. division, 2.-holdet i 2. division og 3.-holdet i Danmarksserien. 4.- og 5.-holdet spiller i Badminton Sjællands serier. Spillerne træner 2-4 gange ugentligt. Cheftræner i år er Danni Persson, mens Tine Baun er på barsel. Der er desuden flere assistenttrænere. Kontakt Jens Buck-Jensen på 23303078 eller jens.buck@yahoo.dk hvis du er interesseret i at høre nærmere om træningstilbud og mulighederne på et af LB’s seniorhold.

Veteranspillere (40+)

Veteranspillerne har 3 hold i Badminton Sjællands holdturnering. Holdene spiller i hhv. Elite-, Mester- og A-rækken. Veterantræningen for primært holdspillere foregår onsdag aften kl. 20.15-22.15 og til dels også mandag aften i Lillerødhallerne. På disse træninger behøver du ikke have en makker. Kontakt Ebbe von Arenstorff  2235 3436 eller ebbe@arenstorff-co.dk for nærmere aftale omkring, hvilke dage du kan træne med.

Hvornår begynder og slutter sæsonen?

Sæsonen følger skoleåret. Sæsonen starter derfor i august og løber frem til sidst i juni. Hvis du spiller i Gymnasiehallen, skal du være opmærksom på, at hallen er lukket ved terminsprøver og i eksamensperioder. Omkring 1. maj rykker ungdomsspillerne derfor over i Lillerødhallerne, og øvrige spillere kan spille på de ledige tider i Lillerødhallerne.